februari, 2019

15feb09:3012:30Workshop Kind in balans

gezins coaching

Lees meer

Evenement details

De relatie met je kind(eren). Je houdt onvoorstelbaar veel van ze. En toch loopt het soms niet helemaal soepel. Je kind lijkt zich niet prettig te voelen of gedraagt zich anders dan je had verwacht. Dit heeft impact op jullie gezin. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar krijgt er niet echt vat op. Wat is er toch aan de hand? Wat speelt er onbewust tussen jou en je kind, in jullie gezin of in de familie?
Deze workshop geeft je waardevolle inzichten in de onderliggende dynamieken en handvatten om ermee aan de slag te gaan We doen gezinsopstellingen en oefeningen om te onderzoeken wat er onder de oppervlakte gebeurt. Je voelt en ervaart daarmee wat er aan de hand is. We kijken onder andere naar de plek die jouw kind(eren) in jullie gezin heeft ingenomen. Is er balans in het systeem (gezin, familie) en kan deze worden hersteld?

De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten. We werken met de thema’s die door de deelnemers worden ingebracht. Alle deelnemers krijgen een eigen gezinsopstelling. Wil je graag meedoen met deze workshops? Meld je dan nu aan!

Data: 15 en 22 februari 2019

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 12:30

Locatie

Levensecht

Overgoo 1

X