Individuele opstellingen

Individuele opstellingen

  

In een 1-op-1 sessie gaan we met een tafelopstelling samen met jouw vraag aan de slag en onderzoeken we wat er op een diepere laag speelt. Je krijgt inzicht in wat er onbewust aan de hand is en richting om er mee verder te gaan. Dit werkt heel effectief en helend. Een of twee afspraken zijn meestal voldoende. 

 

Duur: Een individuele opstelling duurt gemiddeld 1,5 uur (tot maximaal 2 uur).

 

Kosten: 150 euro (inclusief btw). Betaalt je werkgever voor de opstelling? Dan is dit bedrag exclusief btw.

  

Locatie: De individuele opstellingen zijn in de ruime praktijkruimte aan de Vliet in Leidschendam. De locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de A4, parkeren is gratis.  

Dag en tijd: Individuele sessies zijn (overdag) op woensdag en vrijdag. 

 

Iris deed een tafelopstelling over haar rol in het familiebedrijf. Ze vertelt:

“Ik ben echt opgeknapt van de tafelopstelling. Ik voel me vele malen relaxter en rustiger merk ik.”

 …

Beate deed een individuele opstelling. Ze vertelt over haar ervaring:

“Ik ben nog onder de indruk van de tafelopstelling die ik gisteren had. Ik voel me zo heerlijk, zo ontspannen! Leontien werkte krachtig en zacht tegelijk en kwam heel snel tot de kern. Mijn grootste hartsverlangen sinds mijn kindertijd kwam op tafel te staan. Heel bijzonder!”

Er zijn verschillende individuele opstellingen mogelijk. Zo kunnen we kijken naar bepaalde gevoelens waar je mee zit, naar je gezin van herkomst of je huidige gezin of we kunnen een opstelling doen over je eigen bedrijf of een andere zakelijke vraag. Ook thema’s op het gebied van persoonlijke groei lenen zich voor een opstelling zoals bijvoorbeeld grenzen stellen/ perfectionisme, klein maken/ aanpassen en burn out. 

Familieopstelling

In een gesprek licht je toe wat je wilt onderzoeken en vraag ik je naar bijzonderheden in je familie. Vervolgens maken we met vloerankers of met poppetjes op tafel een opstelling met een of meer personen uit jouw familie. 
De opstelling geeft je inzicht, verbinding en heling.

Mogelijke thema’s zijn:
– een benauwende of afstandelijke relatie met je vader of moeder
– een verstoorde relatie met broer of zus
– een moeizame relatie met je partner
– een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel of bijvoorbeeld schuldgevoelens
– een eigenschap of patroon dat je al heel lang kent en waarvan je wilt begrijpen waar het vandaan komt, zodat je het echt kunt gaan loslaten.

Gezinsopstelling

Soms loopt het in je gezin (tijdelijk) wat minder soepel. Je kind lijkt zich niet prettig te voelen of gedraagt zich anders dan je zou verwachten. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar krijgt er niet echt vat op. Hij blijft zich té verantwoordelijk voelen, zij blijft brutaal, boos, ongelukkig of afwezig. Je wilt graag begrijpen wat er aan de hand is. Wat speelt er onbewust tussen jou en je kind, in jullie gezin of in de familie?
Met een gezinsopstelling krijg je zicht op wat onzichtbaar is. Je ziet wat de onderliggende dynamieken en patronen zijn. En je krijgt handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

 

ZZP opstelling

 

Overweeg je om zzp-er te worden maar houdt iets je tegen? Een zzp opstelling helpt je een goede keuze te maken. Of werk je als zzp-er maar heb je moeite om klanten of opdrachtgevers te vinden? Met een zzp opstelling kijken we naar wat er onbewust een rol speelt. Je krijgt nieuwe inzichten en ervaart hoe je weer verder kunt. 

Contactgegevens

Telefoonnummer:
06-15055350
Email: info@levensecht.nl
Kvk: 62402188

Volg ons via social media

Agenda

juli

05jul09:3012:30Ochtend Familieopstellingen

Bekijk hier alle workshops.
Share This
X