Individuele opstellingen

Individuele opstellingen

Ben je geïnteresseerd in een familieopstelling, maar voel je een drempel om je vraag in een groep in te brengen? Dan is een individuele opstelling iets voor jou.
In een 1-op-1 gesprek gaan we samen met jouw vraag aan de slag en onderzoeken we wat er op een diepere laag speelt. Je krijgt inzicht in wat er onbewust aan de hand is en richting om er mee aan de slag te gaan. Dit werkt heel effectief en helend. Een of twee afspraken zijn meestal voldoende.

Duur: circa 1,5 uur
Kosten: 65 euro per uur (inclusief btw).

Betaalt je werkgever of kun je de BTW aftrekken? Dan gelden aangepaste tarieven (op aanvraag).

Locatie: De individuele opstellingen vinden plaats in de praktijkruimte,  Moezel 14 in Den Haag (Leidschenveen).

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

Familieopstelling

In een gesprek licht je toe wat je wilt onderzoeken en vraag ik je naar bijzonderheden in je familie. Vervolgens maken we met grondankers een opstelling met een of meer personen uit jouw familie. Je neemt zelf je eigen plek in.
De opstelling geeft je inzicht, verbinding en heling.

Mogelijke thema’s zijn:
– een benauwende relatie met je moeder
– een afstandelijke relatie met je vader
– een verstoorde relatie met broer of zus
– een moeizame relatie met je partner
– een eigenschap of patroon dat je al heel lang kent en waarvan je wilt begrijpen waar het vandaan komt, zodat je het echt kunt gaan loslaten.

Gezinsopstelling

Soms loopt het in je gezin (tijdelijk) wat minder soepel. Je kind lijkt zich niet prettig te voelen of gedraagt zich anders dan je zou verwachten. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar krijgt er niet echt vat op. Hij blijft zich té verantwoordelijk voelen, zij blijft brutaal, boos, ongelukkig of afwezig. Je wilt graag begrijpen wat er aan de hand is. Wat speelt er onbewust tussen jou en je kind, in jullie gezin of in de familie?
Met een gezinsopstelling krijg je zicht op wat onzichtbaar is. Je ziet wat de onderliggende dynamieken en patronen zijn. En je krijgt handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

Keuze opstelling

Sta je voor een moeilijke beslissing of keuze? Zoals voor een nieuwe baan of opdracht, verhuizen of verbouwen of een andere school voor je kind. Met een opstelling krijg je zicht op je onbewuste drijfveren zodat je een keuze kunt maken op basis van verstand én gevoel.

Contactgegevens

Telefoonnummer:
06-15055350
Email: info@levensecht.nl
Kvk: 62402188

Volg ons via social media

Agenda

december

10dec19:0022:30Dochter van je moeder, workshop met familieopstellingen

Bekijk hier alle workshops.
Share This
X