Individuele opstellingen

Individuele opstellingen

  

In een 1-op-1 sessie gaan we samen met jouw vraag aan de slag en onderzoeken we wat er op een diepere laag speelt. Je krijgt inzicht in wat er onbewust aan de hand is en richting om er mee verder te gaan. Dit werkt heel effectief en helend. We werken met een tafelopstelling of met vloerankers. Een of twee afspraken zijn meestal voldoende. 

 

Duur: Een individuele opstelling duurt gemiddeld 1,5 uur (tot maximaal 2 uur).

 

Kosten: 150 euro (inclusief btw). Betaalt je werkgever voor de opstelling? Dan is dit bedrag exclusief btw.

  

Locatie: De individuele opstellingen zijn in de ruime praktijkruimte aan de Vliet in Leidschendam. De locatie is zeer goed bereikbaar vanaf de A4, parkeren is gratis.   

 

Anna deed een individuele opstelling met vloerankers. Ze vertelt over haar ervaring:
“Ik vertelde eerst mijn verhaal. Mijn vraag werd hierdoor als vanzelf tastbaar in de ruimte. Daarna gingen we aan de slag met gekleurde matjes. De knoop werd zichtbaar. Hierna werd rustig en in liefde gezocht naar een oplossing. Er ontstonden korte gesprekken tussen de betrokken personen. Uiteindelijk stond iedereen in zijn kracht. Leontien was hier de drijvende kracht, zij kent haar vak en begeleidt dit professioneel met liefde, begrip en mededogen.”

 …

Er zijn verschillende individuele opstellingen mogelijk. Zo kunnen we naar je gezin van herkomst kijken, je huidige gezin of bijvoorbeeld een lastige keuze waar je voor staat. Ook thema’s op het gebied van persoonlijke groei lenen zich voor een opstelling zoals bijvoorbeeld grenzen stellen/ perfectionisme, klein maken/ aanpassen en burn out. 

Familieopstelling

In een gesprek licht je toe wat je wilt onderzoeken en vraag ik je naar bijzonderheden in je familie. Vervolgens maken we met grondankers een opstelling met een of meer personen uit jouw familie. Je neemt zelf je eigen plek in.
De opstelling geeft je inzicht, verbinding en heling.

Mogelijke thema’s zijn:
– een benauwende relatie met je moeder
– een afstandelijke relatie met je vader
– een verstoorde relatie met broer of zus
– een moeizame relatie met je partner
– een eigenschap of patroon dat je al heel lang kent en waarvan je wilt begrijpen waar het vandaan komt, zodat je het echt kunt gaan loslaten.

Gezinsopstelling

Soms loopt het in je gezin (tijdelijk) wat minder soepel. Je kind lijkt zich niet prettig te voelen of gedraagt zich anders dan je zou verwachten. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar krijgt er niet echt vat op. Hij blijft zich té verantwoordelijk voelen, zij blijft brutaal, boos, ongelukkig of afwezig. Je wilt graag begrijpen wat er aan de hand is. Wat speelt er onbewust tussen jou en je kind, in jullie gezin of in de familie?
Met een gezinsopstelling krijg je zicht op wat onzichtbaar is. Je ziet wat de onderliggende dynamieken en patronen zijn. En je krijgt handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

 

ZZP opstelling

 

Overweeg je om zzp-er te worden maar houdt iets je tegen? Een zzp opstelling helpt je een goede keuze te maken. Of werk je als zzp-er maar heb je moeite om klanten of opdrachtgevers te vinden? Met een zzp opstelling kijken we naar wat er onbewust een rol speelt. Je krijgt nieuwe inzichten en ervaart hoe je weer verder kunt. 

Contactgegevens

Telefoonnummer:
06-15055350
Email: info@levensecht.nl
Kvk: 62402188

Volg ons via social media

Agenda

maart

10mar09:3012:30Ochtend Familieopstellingen

17mar09:3012:30Cursus Familieopstellingen

Bekijk hier alle workshops.
Share This
X