Individuele opstellingen

Individuele opstellingen

 

Ben je geïnteresseerd in een familieopstelling, maar voel je een drempel om je vraag in een groep in te brengen? Dan is een individuele opstelling wellicht iets voor jou.
In een 1-op-1 sessie gaan we samen met jouw vraag aan de slag en onderzoeken we wat er op een diepere laag speelt. Je krijgt inzicht in wat er onbewust aan de hand is en richting om er mee verder te gaan. Dit werkt heel effectief en helend. Een of twee afspraken zijn meestal voldoende.

Duur: Een individuele opstelling duurt 1 tot 1,5 uur.
Kosten: 105 euro (inclusief btw). Als de sessie langer duurt dan 1,5 uur komt er 17,50 euro per kwartier bij (maximale duur 2 uur). 
Betaalt je werkgever of kun je de BTW verrekenen? Dan gelden aangepaste tarieven (op aanvraag).
Locatie: De individuele opstellingen vinden plaats in de praktijkruimte,  Overgoo 1 in Leidschendam.

Anna deed een individuele opstelling. Ze vertelt over haar ervaring:
“Ik vertelde eerst mijn verhaal. Mijn vraag werd hierdoor als vanzelf tastbaar in de ruimte. Daarna gingen we aan de slag met gekleurde matjes. De knoop werd zichtbaar. Hierna werd rustig en in liefde gezocht naar een oplossing. Er ontstonden korte gesprekken tussen de betrokken personen. Uiteindelijk stond iedereen in zijn kracht. Leontien was hier de drijvende kracht, zij kent haar vak en begeleidt dit professioneel met liefde, begrip en mededogen.”

 …

Er zijn verschillende individuele opstellingen mogelijk. Zo kunnen we naar je gezin van herkomst kijken, je huidige gezin of bijvoorbeeld een lastige keuze waar je voor staat. Ook thema’s op het gebied van persoonlijke groei lenen zich voor een opstelling zoals bijvoorbeeld grenzen stellen/ perfectionisme, klein maken/ aanpassen en burn out. 

Familieopstelling

In een gesprek licht je toe wat je wilt onderzoeken en vraag ik je naar bijzonderheden in je familie. Vervolgens maken we met grondankers een opstelling met een of meer personen uit jouw familie. Je neemt zelf je eigen plek in.
De opstelling geeft je inzicht, verbinding en heling.

Mogelijke thema’s zijn:
– een benauwende relatie met je moeder
– een afstandelijke relatie met je vader
– een verstoorde relatie met broer of zus
– een moeizame relatie met je partner
– een eigenschap of patroon dat je al heel lang kent en waarvan je wilt begrijpen waar het vandaan komt, zodat je het echt kunt gaan loslaten.

Gezinsopstelling

Soms loopt het in je gezin (tijdelijk) wat minder soepel. Je kind lijkt zich niet prettig te voelen of gedraagt zich anders dan je zou verwachten. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar krijgt er niet echt vat op. Hij blijft zich té verantwoordelijk voelen, zij blijft brutaal, boos, ongelukkig of afwezig. Je wilt graag begrijpen wat er aan de hand is. Wat speelt er onbewust tussen jou en je kind, in jullie gezin of in de familie?
Met een gezinsopstelling krijg je zicht op wat onzichtbaar is. Je ziet wat de onderliggende dynamieken en patronen zijn. En je krijgt handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

 

Keuze opstelling

Sta je voor een moeilijke beslissing of keuze? Zoals voor een nieuwe baan of opdracht, verhuizen of verbouwen of een andere school voor je kind. Met een opstelling krijg je zicht op je onbewuste drijfveren zodat je een keuze kunt maken op basis van verstand én gevoel.

Contactgegevens

Telefoonnummer:
06-15055350
Email: info@levensecht.nl
Kvk: 62402188

Volg ons via social media

Agenda

oktober

04okto09:3012:30Wie ik ben - Cursus met Familieopstellingen

14okto19:3022:15Avond Familieopstellingen

29okto19:0022:30Kind van je vader, workshop met familieopstellingen

Bekijk hier alle workshops.
Share This
X