Ik ben heel blij, sinds 6 december heeft Levensecht een eigen praktijkruimte! Voor individuele gesprekken én voor workshops met familieopstellingen ben je voortaan welkom aan de Vliet in Leidschendam, vlakbij Den Haag. Het is een ruime, zonnige kamer in een inspirerende omgeving tussen (kinder)coaches, kunstenaars en andere kleine ondernemingen.

Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had op de locaties waar ik werkte, voelt het goed om deze stap te zetten. Met dankbaarheid kijk ik terug op de fijne tijd bij kinderopvang de Flintstones waar ik een rustige, prettige kamer had voor individuele gesprekken. Zij hebben me begin 2015 precies de steun gegeven die ik nodig had om met m’n praktijk te starten. Toen ik een jaar later wilde beginnen met de avonden familieopstellingen kwam ik Esther tegen. Zij startte met de verhuur van haar ruimte, ik met het geven van workshops. Het was heel fijn om voor deze workshops terecht te kunnen in haar prachtige, fijne ruimte van Soul in Leidschenveen. Het laatste jaar heb ik ook een aantal workshops gegeven bij Ruimte 18 in Rijswijk. Een nieuw initiatief van twee enthousiaste dames die iedereen een warm welkom bieden. 

Met de verhuizing begint een nieuwe fase voor Levensecht. Ik hoop op deze plek veel mensen te mogen verwelkomen en inzicht te geven in hun familie- en gezinsrelaties. En ze te helpen een stap te zetten in hun persoonlijke groei. Welkom!

Het adres is Overgoo 1, 2266 KA in Leidschendam. De praktijkruimte is overdag ook bereikbaar via het adres Vlietweg 15 in Leidschendam.

Share This
X