Ik ben heel blij, sinds begin december heeft Levensecht een eigen praktijkruimte! Voor individuele sessies én voor workshops met familieopstellingen ben je voortaan welkom aan de Vliet in Leidschendam, vlakbij Den Haag. Het is een ruime, zonnige kamer in een bedrijfsverzamelgebouw. Een inspirerende omgeving tussen (kinder)coaches, kunstenaars en andere kleine ondernemingen. Centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Hoewel ik het naar mijn zin had op de locaties waar ik werkte, voelde het goed om deze stap te zetten. Met dankbaarheid kijk ik terug op de fijne tijd bij kinderopvang de Flintstones waar ik een rustige, prettige kamer had voor individuele sessies. Zij hebben me begin 2015 precies de steun gegeven die ik nodig had om met m’n praktijk te starten. Toen ik een jaar later wilde beginnen met de avonden familieopstellingen kwam ik Esther tegen. Zij startte met de verhuur van haar ruimte, ik met het geven van workshops. Het was heel fijn om voor deze workshops terecht te kunnen in haar prachtige ruimte in Leidschenveen. Het laatste jaar heb ik ook een aantal workshops gegeven bij Ruimte 18 in Rijswijk. Een nieuw initiatief van twee enthousiaste dames.

Met de verhuizing begint een nieuwe fase voor Levensecht. Ik hoop op deze plek veel mensen te mogen verwelkomen en inzicht te geven in hun patronen en (familie) relaties. En ze te helpen een stap te zetten in hun persoonlijke groei. Het is heel fijn om dat te kunnen doen vanuit mijn eigen praktijkruimte. Welkom!

Het adres is Overgoo 1, 2266 KA in Leidschendam. De praktijkruimte is overdag ook bereikbaar via het adres Vlietweg 15 in Leidschendam.

 

 

Share This
X