Familieopstelling

Familieopstellingen (ochtend / avond)

 

Met een familieopstelling krijg je op een diepere laag helderheid en richting rond een vraag of thema waar je mee zit. Je ervaart waar het in de kern om draai 

Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je ‘vast’ in patronen en wil je daar graag je eigen weg in gaan vinden? Is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is?
Een familieopstelling kan je veel inzicht geven in de onzichtbare processen en patronen in je familie.

Een familieopstelling is een liefdevolle en effectieve methode om antwoord te krijgen op een vraag die of een thema dat je bezig houdt. Het kan een vraag zijn over (spanningen in) je familie, maar het kan ook bijvoorbeeld gaan over een patroon dat je wilt doorbreken of een thema waar je steeds weer tegenaan loopt.

Verstrikkingen in je familie zijn (onbewust) van grote invloed op jou. Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie. Dit gebeurt zonder oordeel, het een is niet beter dan het ander.

Bij een familieopstelling werken we met representanten. Als representant kun je gevraagd worden om in een opstelling de plek van bijv een familielid (van de vraagsteller) in te nemen. Het bijzondere is dat je daarbij dingen gaat ervaren die passen bij die persoon op die plek. Representeren is een waardevolle ervaring, je gaat meestal zelf ook met nieuwe inzichten naar huis. 
Er is ruimte voor 2 of 3 opstellingen per avond/ ochtend.

Als je een eigen opstelling hebt mag je een vriend of vriendin meenemen als getuige. Hij of zij betaalt dan slechts 12,50 euro (in plaats van 25 euro).

Wil je een keer ervaren wat een familieopstelling is? Of heb je een thema dat je graag zou willen onderzoeken? Meld je dan aan voor deze workshop met familieopstellingen.

 

Lees meer over hoe anderen deze workshop ervaren hebben:
Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor

meer informatie:

Praktische informatie

> Data:  

Vrijdag 10 maart (VOL)

Maandag 3 april 19.00 –  22.00 uur

Vrijdag 21 april 9:30 – 12:30 uur

Maandag 22 mei 19.00 – 22.00 uur

Vrijdag 9 juni 9.30 – 12.30 uur

Maandag 26 juni 19.00 – 22.00 uur 

Locatie: Overgoo 1 in Leidschendam (vlakbij Den Haag).   

Kosten: 135 euro voor een eigen opstelling en 25 euro als je komt kijken en representeren. 

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 7.  

  

  
Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor

meer informatie:

Workshop Dochter van je moeder

 

Workshop Kind van je vader

Share This
X