januari, 2024

12jan09:3015:00Rust en balans in je gezin

Rust en balans in je gezin

Lees meer

Evenement details

Meld je hier aan

Ervaar jij onrust in je gezin? En blijft het patroon zich herhalen, wat je ook doet? Of zit je kind niet lekker in zijn vel en kun je de vinger er niet op leggen wat er aan de hand is? Misschien heb je al verschillende dingen geprobeerd, maar lukt het niet om het te veranderen? Dan is deze workshop met familieopstellingen iets voor jou.
Een familieopstelling geeft op een diepere laag inzicht en duidelijkheid. De opstelling maakt zichtbaar wat er in de onderstroom leeft en met het blote oog meestal niet waarneembaar is. Het helpt verbindingen of verstrikkingen in je gezin onder ogen te zien, waardoor je weer meer vanuit je eigen kracht je eigen plek kunt innemen in het hier en nu. Een familieopstelling wordt vaak als heel helend ervaren.

Hoe werkt het?
Je kunt deze dag meedoen als vraagsteller, dan doen we een opstelling over jouw gezin. Daarnaast ben je deelnemer in de opstelling van anderen. Je kunt ook meedoen als representant, dan ben je alleen deelnemer in de opstellingen van anderen. Ook representeren is een waardevolle ervaring, waarbij je gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis gaat. Er is ruimte voor 3 opstellingen. Daarnaast doet iedereen mee met een bijzondere oefening.

+ Een hele dag voor jou (en je gezin)
+ Een veilige en vertrouwde groep met gelijkgestemden
+ Je komt samen met je partner of alleen
+ Je kind hoeft niet mee, die kan gewoon naar school
+ Voor ouders van kinderen van 0 – 18 jaar
+ Maximaal 8 deelnemers

Wat levert het je op?

+ verdiepende inzichten over de dynamiek in jouw/jullie gezin
+ verbetering in de situatie met jouw gezin
+ nieuwe persoonlijke inzichten
+ heling op jouw eigen thema’s

Programma

Tijd: 9:30 tot circa 15:0 uur
Lunch: Niet inbegrepen. Er is een fijne lunchroom in het gebouw (Vlietcafé) en Leidschendam centrum is op loopafstand.
Locatie: Praktijkruimte Levensecht, Overgoo 1 in Leidschendam, gratis parkeren

Kosten voor de hele dag

Als vraaginbrenger: 175 euro per persoon. Als representant: 65 euro per persoon.

De workshop wordt gegeven door twee ervaren opstellers: Patricia van Schoonhoven (www.ikgroei.nu) en Leontien van der Plas (www.levensecht.nl)
Patricia is intuïtief coach, trainer en begeleider van familieopstellingen. Ze is nuchter, sensitief en optimistisch en dat vind je ook terug in haar manier van begeleiden. Ze heeft een natuurlijke kwaliteit om jou te zien zoals je werkelijk bent. Patricia leerde het begeleiden van gezinnen met familieopstellingen bij Ingrid Dykstra, autoriteit op dit gebied. Ze woont in Den Haag, is getrouwd en moeder van 3 kinderen van 16, 13 en 5 jaar. Enige gezinsdynamiek is haar niet vreemd: de ene week vormt ze een gezin van 5 en de andere week een gezin van 3.

Leontien is systemisch coach. Ze begeleidt sinds 2016 familieopstellingen en werkt zowel individueel als met groepen. Ze werkt veel met vraagstukken rond familierelaties. Haar eigen familiesysteem, met o.a. de scheiding van haar ouders, is hierin voor haar een bron. Na haar opleiding bij Phoenix Opleidingen volgde zij diverse korte trainingen, waaronder een tweedaagse bij Ingrid Dykstra. Haar werk kenmerkt zich door zorgvuldigheid, rust, warmte, veiligheid en humor. Leontien woont met haar man en hun twee kinderen (16 en 14 jaar) in Den Haag.

Heb je vragen over deze bijzondere dag of wil je je gelijk aanmelden? Mail dan naar Patricia (Patricia@ikgroei.nu) of Leontien(leontien@levensecht.nl) of meld je aan via deze link.

Je bent van harte welkom!

 

 

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 15:00

Locatie

Levensecht

Overgoo 1

X