april, 2019

18apr09:3013:00Ondernemen met gemak en plezier

Leontien Levensecht

Lees meer

Evenement details

Een workshop met opstellingen voor coaches, zzp’ers en kleine ondernemers. Om zicht te krijgen op wat je onbewust blokkeert om je bedrijf te laten groeien en hoe je hiermee om kunt gaan. Zodat je met meer gemak en plezier kunt werken.

Je bent coach, zzp’er of hebt een kleine onderneming. Je houdt van je werk, het geeft je veel voldoening. En toch gaat het niet echt vanzelf. Je hebt te weinig klanten, veel gedoe met klanten en opdrachtgevers of twijfels over een volgende stap. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd. Meer marketing, een extra opleiding, dure advertenties, maar het helpt nog niet. Wellicht is er dan meer aan de hand. Heb je last van blokkades die niet direct zichtbaar zijn, maar wel in jou of in jouw bedrijf zitten. In deze workshop kijken we naar wat blokkeert. Zodat je meer moeiteloos, met gemak en plezier kunt werken en ondernemen.

Als coach, eigenaar of zzp’er ben jij de spil van je bedrijf. Jij bent de persoon waar mensen op af komen, waar ze zaken mee willen doen, die ze vertrouwen. Wat houdt jou tegen om helemaal voor jouw werk en jouw bedrijf te gaan staan? Om de klanten naar je toe te trekken waar jij graag zaken mee wilt doen? Om een goede prijs voor je werk te vragen? Om daarnaast tijd en geld over te houden om (andere) leuke dingen te doen? Deze workshop geeft je inzicht en richting en helpt je om het ondernemen meer vanzelf te laten gaan.

Iedereen doet mee met de oefening(en). Daarnaast is er voor 2 of 3 mensen ruimte om met een eigen opstelling naar hun situatie te kijken.  De andere deelnemers kunnen gevraagd worden als representant in deze opstellingen. Zo help je de vraagstellers inzicht te krijgen én ervaar je van binnenuit wat er speelt en mogelijk ook bij jou speelt.

Minimaal 4, maximaal 6 personen.

Kosten:
Eigen opstelling: 90 euro excl btw
Deelnemen als representant: 45 euro excl btw

Dit bedrag is inclusief koffie en thee. Na de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk te lunchen voor hen die dit willen. Dit is niet inbegrepen in de prijs.

Je ontvangt een factuur, zodat je deze kosten als opleidingskosten kunt opvoeren.

Meld je aan: https://levensecht.nl/#contact

 

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 13:00

Locatie

Levensecht

Overgoo 1

X