juni, 2020

27jun09:3013:00Ochtend Familieopstellingen

Lees meer

Evenement details

Met een familieopstelling krijg je op een diepere laag helderheid en richting rond een vraag of thema waar je mee zit. Je ervaart waar het in de kern om draait.

Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Zit je ‘vast’ in patronen en wil je daar graag je eigen weg in gaan vinden? Is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is?
Een familieopstelling kan je veel inzicht geven in de onzichtbare processen en patronen in je familie.

Een familieopstelling is een liefdevolle en effectieve methode om antwoord te krijgen op een concrete vraag of op een thema dat je bezig houdt. Het kan een vraag zijn over (spanningen in) je familie, maar het kan ook bijvoorbeeld gaan over een patroon dat je wilt doorbreken of een thema waar je steeds weer tegenaan loopt.

Verstrikkingen in je familie zijn (onbewust) van grote invloed op jou. Met een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken die spelen in jouw familie. Dit gebeurt zonder oordeel, het een is niet beter dan het ander.

Bij een familieopstelling werken we met representanten. Als representant kun je gevraagd worden om in een opstelling de plek van bijv een familielid (van de vraagsteller) in te nemen. Het bijzondere is dat je daarbij dingen gaat ervaren die passen bij die persoon op die plek. Representeren is een waardevolle ervaring, je gaat meestal zelf ook met nieuwe inzichten naar huis.

Deze ochtend familieopstellingen is in een kleine groep van maximaal 8 personen. Wees welkom om een vraag in te brengen of om deel te nemen als representant.
Er is ruimte voor 2 of 3 opstellingen.

Kosten:
90 euro als je een vraag inbrengt en 20 euro als je deelneemt als representant.

Locatie:

Levensecht: Overgoo 1 in Leidschendam

Prijzen zijn inclusief koffie, thee en btw.

Aanmelden: info@levensecht.nl
Meer informatie: www.levensecht.nl/familieopstellingen

Tijd

(Zaterdag) 09:30 - 13:00

Locatie

Levensecht

Overgoo 1

X