april, 2020

07apr19:0022:15Kind van je vader, workshop met familieopstellingen (wordt verplaatst)

kind van je vader

Lees meer

Evenement details

Hoe is jouw relatie met je vader?
Staat hij achter je? Is/ was hij beschikbaar voor hulp en advies bij hoe je je leven leeft?
Waar je moeder bepalend is voor de steun en bedding die je ervaart, speelt je vader een grote rol in hoe je naar buiten treedt, hoe je je manifesteert in de wereld. Ook kan de relatie met je vader van invloed zijn op de liefdesrelaties die je aangaat en bijvoorbeeld op hoe je met mannelijke leidinggevenden omgaat.

Deze workshop is interessant voor mannen en vrouwen. Om de relatie met je vader te onderzoeken óf de relatie die je als vader met je dochter of zoon hebt.

Alle deelnemers doen mee met de oefeningen. Daarnaast is er voor twee mensen een persoonlijke opstelling. Als je jouw vraag in een opstelling inbrengt, dan onderzoeken we samen wat onbewust een rol speelt in jouw relatie met je vader.
De andere deelnemers kunnen gevraagd worden om iets of iemand te representeren bij de twee opstellingen. Representeren geeft je vaak ook inzicht in je eigen situatie en is een waardevolle ervaring.

Eerdere deelnemers zeiden:

– Mooi thema, mooie ervaring

– Ik vond het een fijne avond, het voelde vertrouwd, ondanks dat ik de meeste anderen niet kende. Het heeft me rust gebracht door het inzicht dat mijn vader ook ‘maar’ doet wat hij doet door zijn verleden. De begeleiding door Leontien was prettig en rustig. Leontien weet wat ze doet!

– Het heeft me wel aan het denken gezet over mijn vaderlijn. Het representeren heeft me inzichten gegeven waar ik iets mee kan in mijn eigen leven. Een bijzondere avond, dank je wel.

– Ik vond het een mooi thema en het heeft me laten inzien wat een bijzondere band ik met m’n vader heb. De begeleiding door Leontien was goed, rustig en integer.

Aanmelden: info@levensecht.nl
Meer informatie: https://levensecht.nl/workshop-kind-vader/

Foto: pixabay

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 22:15

Locatie

Levensecht

Overgoo 1

X