juni, 2018

04jun19:1522:30In verbinding met je kind

verbinding met je kind

Lees meer

Evenement details

Krijg inzicht in het gedrag van je kind en wat jij kunt doen om de verbinding tussen jullie te versterken.

De relatie met je kind(eren). Je houdt onvoorstelbaar veel van ze. En toch loopt het soms niet helemaal soepel. Je kind lijkt zich niet prettig te voelen of gedraagt zich anders dan je had verwacht. Jullie verbinding is niet zoals je zou willen. Wat is er toch aan de hand?

Deze workshop geeft je waardevolle inzichten in wat op onbewust niveau speelt tussen jullie. Aan de hand van systemische oefeningen en gezinsopstellingen onderzoeken we wat er onder de oppervlakte gebeurt. Dit doen we op een speelse en integere wijze. Het mooie van deze benadering is dat je het ter plekke voelt en ervaart. We kijken onder andere naar de plek die jouw kind(eren) in jullie gezin heeft ingenomen. Is er balans in het systeem (gezin, familie) of kan deze worden hersteld? Hoe spiegelen jij en je kind elkaar? Je krijgt inzicht in de onderliggende dynamieken en in welke stappen jij zou kunnen zetten om de verbinding tussen jou en je kind(eren) te verbeteren.

Kinderen laten vaak via hun gedrag of bepaalde emoties weten dat er iets aan de hand is. Bijvoorbeeld met woedeaanvallen, bedplassen, slecht eten en/of drinken, huilbuien, afwezigheid, angsten en onzekerheden. Ze hebben vaak mooie, maar soms ook confronterende boodschappen voor jou als ouder. Kinderen zijn heel wijs. Ze kennen jou als geen ander en voelen precies aan wat jij (onbewust) verborgen houdt en wat jij nodig hebt om het contact te herstellen met het kind in jezelf. Dit contact stelt je in staat om echt te kunnen luisteren naar de behoeften van je kind(eren), op gevoelsniveau.

De workshop wordt begeleid door Leontien van der Plas (https://www.levensecht.nl/) en Dylan van der Mars (https://www.peaceofmind.nl/), die beiden op intuïtieve wijze met veel plezier en passie werken en gefascineerd zijn door de gezinsdynamiek.

Tijd

(Maandag) 19:15 - 22:30

Locatie

Peace of Mind

Ernest Hemingwaypark 51

X