2017 zit er op. Terugkijkend was het een mooi jaar waarin ik stap voor stap meer mijn eigen richting heb gevonden.

Zo ben ik me gaan specialiseren in familierelaties. In workshops en ook met individuele opstellingen. Ik heb veel vrouwen mogen begeleiden die iets wilden uitzoeken in de relatie met hun moeder. Van relaties waarin de aandacht verstikte tot relaties die verbroken waren.
De familieopstellingen met een vrouwenlijn zijn heel bijzonder. Ze geven zoveel inzicht, rust, kracht en heling. Ik voel me heel dankbaar dat ik dit mag doen!

Ook heb ik mannen en vrouwen mogen begeleiden met vragen over de relatie met hun vader. Vaders die helaas jong waren overleden, het gezin hadden verlaten of er wel waren maar emotioneel afwezig. De gevolgen zijn nog dagelijks voelbaar. Met een opstelling ontstaat heling en verbinding.

Coachtrajecten gaven richting en helderheid. Ik geniet er van om een eindje mee te mogen lopen met deze lieve en sterke vrouwen.

Hiernaast heb ik erg genoten van het schrijven van teksten, onder andere in opdracht van een goed doel. Een heel andere kant van mij. Het combineren van beide kanten houdt me in balans en voelt heel goed.

Voor 2018 wens ik jou ook een goede balans in je werkzaamheden. Dat je veel verschillende talenten van jezelf kunt inzetten. En vooral wens ik je veel liefde en aandacht van en met de mensen die écht belangrijk voor je zijn. 😘😘

 

 

 

Share This
X