Op 12 juni organiseerde Levensecht de workshop “Prettiger communiceren met je vader of moeder”. Ik vond het heel bijzonder om te zien hoe de deelnemers zich openstelden en aan de slag gingen met dit persoonlijke thema. Het was prachtig om hen daarbij te kunnen begeleiden.

Enkele reacties waren:

“Het was fijn, prettig en inspirerend”

“Het heeft me bewustwording gebracht over de communicatie tussen mijn moeder en mij. Vanuit welke posities wij communiceren, wat ik zou willen veranderen en wat maakt dat ik in een bepaalde ‘positie’ schiet.”

” Ik zou deze workshop zeker aanraden aan anderen. Ik denk dat er veel mensen zijn die op dit vlak kunnen leren. En met jou als coach is het een inspirerende workshop!”

Ik kijk er naar uit om in de september deze workshop opnieuw te geven!
Klik hier voor meer informatie.

Share This
X