Gezinsopstellingen

Familieopstelling met kinderen

Hoe gaat het in jouw gezin? Voelt iedereen zich prettig? Soms loopt het (tijdelijk) wat minder soepel. Je kind lijkt niet lekker in z’n vel te zitten of gedraagt zich anders dan je zou verwachten. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar krijgt er niet echt vat op. Hij blijft zich té verantwoordelijk voelen, zij blijft brutaal, boos, ongelukkig of afwezig. Je wilt graag begrijpen wat er aan de hand is. Wat speelt er onbewust tussen jou en je kind, in jullie gezin of in de familie?

Met een gezinsopstelling krijg je zicht op wat onzichtbaar is. Je ziet wat de onderliggende dynamieken en patronen zijn. En je krijgt handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

Je kunt op twee manieren een gezinsopstelling doen:

 1. Individueel. In een of twee gesprekken kijken we samen naar wat er speelt en krijg je praktische handvatten om hiermee verder te kunnen.
 2. In de workshop Kind in balans. In deze workshop werken we met een kleine groep van maximaal 4-5 deelnemers. Iedereen krijgt een eigen opstelling. Daarnaast representeer je in de opstelling van anderen. Dit zijn heel waardevolle ervaringen omdat je zo ook gaat voelen hoe het is vanuit de positie van een kind of ouder in een ander gezin.
  Datum: volgt begin 2018
  Tijd: 09:30 – 14:30 uur
  Locatie: Moezel 14 in Den Haag (Leidschenveen) – Kinderopvang de Flintstones
  Kosten: 50 euro. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en (eenvoudige) lunch.
  Meld je nu aan!
Share This
X