In relatie tot eten

Workshop In relatie tot eten

Hoe is jouw relatie met eten?

Ben je gelukkig met je eetpatroon? Of eet je meer of minder dan gezond voor je is? Wellicht ben je je er niet van bewust dat er ook andere oorzaken kunnen zijn waardoor je dit eetpatroon hebt ontwikkeld.

Zolang je deze oorzaken niet herkent, blijft het lastig om je (eet)gedrag te veranderen.
We gaan het deze ochtend dus niet hebben over diëten, je gewicht of je bmi. Deze ochtend gaat over wat bij jou onbewust een rol speelt in jouw relatie met eten. Het gaat over oorzaken als emoties, overtuigingen en ervaringen in je familiesysteem die onbewust invloed hebben op jouw eetpatroon. Of je nu meestal teveel eet of juist te weinig. Slank bent of niet, aan de lijn of juist niet, dat maakt niet uit!

Deze ochtend is interessant voor iedereen die op een andere manier naar zijn of haar relatie met eten wil kijken. Om vanuit inzicht een stap te zetten naar verandering van je (eet)gedrag.
De workshop bestaat uit een of twee opstellingen én een paar oefeningen over dit thema.
Alle deelnemers doen mee met de oefeningen. Daarnaast is er voor twee mensen gelegenheid om met een eigen opstelling naar het thema te kijken. Wie dit zijn wordt in overleg of via loting bepaald. Als je jouw vraag in een opstelling inbrengt dan onderzoeken we samen wat onbewust een rol speelt in jouw relatie met eten.

Als toeschouwer of representant kun je gevraagd worden om iets of iemand te representeren bij de opstellingen. Representeren geeft je vaak ook inzicht in je eigen situatie en is een waardevolle ervaring.

Interesse? Meld je nu gelijk aan en verzeker je van een plek in deze mooie workshop.

Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor meer informatie:

 

Praktische informatie

> Datum: najaar 2018

Tijd:  09:30 – 13:00 uur

Locatie: regio Den Haag

Kosten: 45 euro

Aantal deelnemers: minimaal vier en maximaal acht

Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor meer informatie:

 

Workshop Dochter van je moeder

 

Workshop Kind van je vader

Share This
X