Ondernemen met gemak en plezier

Ondernemen met gemak en plezier

Je bent coach, zzp’er of hebt een kleine onderneming. Je houdt van je werk, het geeft je veel voldoening. En toch gaat het niet echt vanzelf. Je hebt te weinig klanten, veel gedoe met klanten en opdrachtgevers of twijfels over een volgende stap. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd. Meer marketing, een extra opleiding, dure advertenties, maar het helpt nog niet. Wellicht is er dan meer aan de hand. Heb je last van blokkades die niet direct zichtbaar zijn, maar wel in jou of in jouw bedrijf zitten. In deze workshop met opstellingen kijken we naar wat blokkeert. Zodat je meer moeiteloos, met gemak en plezier kunt werken en ondernemen.

Als coach, eigenaar of zzp’er ben jij de spil van je bedrijf. Jij bent de persoon waar mensen op af komen, waar ze zaken mee willen doen, die ze vertrouwen. Wat houdt jou tegen om helemaal voor jouw werk en jouw bedrijf te gaan staan? Om de klanten naar je toe te trekken waar jij graag zaken mee wilt doen? Om een goede prijs voor je werk te vragen? Om daarnaast tijd en geld over te houden om (andere) leuke dingen te doen? Deze workshop geeft je inzicht en richting en helpt je om het ondernemen meer vanzelf te laten gaan.

Iedereen doet mee met de oefening(en). Daarnaast is er voor 2 mensen ruimte om met een eigen opstelling naar hun situatie te kijken. De andere deelnemers kunnen gevraagd worden als representant in deze opstellingen. Zo help je de vraagstellers inzicht te krijgen én ervaar je van binnenuit wat er speelt en mogelijk ook bij jou speelt.

Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor meer informatie:

 

Praktische informatie

> Datum: nog te bepalen

Tijd: 09:30 – 13:00 uur

Locatie: Overgoo 1 in Leidschendam, vlakbij Den Haag

Kosten: 45 euro (deelnemer en representant) en 90 euro (deelnemer met eigen opstelling), excl. btw. 

Aantal deelnemers: minimaal vier en maximaal zes

Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor meer informatie:

 

Workshop Dochter van je moeder

Share This
X