Introductieworkshop Familieopstellingen voor coaches en therapeuten

Introductieworkshop Familieopstellingen

 

Werk je als coach, kindercoach, therapeut of psycholoog? Of bijvoorbeeld als acupuncturist of yogadocent? En ben je geïnteresseerd in de invloed van het familiesysteem? Dan is deze informatieve en interactieve workshop Familieopstellingen in Den Haag/ Leidschendam iets voor jou! 

Lopen je cliënten steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Is er een familielid waarmee de relatie moeizaam is? Of zit je misschien zelf ‘vast’ in patronen en wil je daar eens op een andere manier naar kijken?

Een familieopstelling geeft veel inzicht in de onzichtbare processen en patronen in je familie en de invloed die dat ook vandaag nog op jou heeft. Meer informatie over familieopstellingen. Ben je geïnteresseerd in andere workshops met familieopstellingen? Kijk dan hier

Leontien van der Plas geeft de workshop vanuit de wens om zoveel mogelijk mensen  bekend te maken met de kracht van familieopstellingen. Leontien: “Elke keer weer ervaar ik hoeveel inzicht en rust er door een opstelling ontstaat. Het is een heel bijzondere, liefdevolle en effectieve methode. Ik gun iedereen om te begrijpen wat er op onbewust niveau aan de hand is en om oude pijn te helen. Daarom wil ik graag coaches en therapeuten hiermee kennis laten maken, zodat zij het weer kunnen uitdragen naar hun clienten.” 

Wat brengt het je?

Je krijgt deze workshop uitleg over de basisprincipes van familieopstellingen / systemisch werk. We doen een oefening en een familieopstelling. In overleg of met loting bepalen we wie zijn of haar vraag/ thema met een opstelling mag onderzoeken. De anderen kunnen als representant of toeschouwer meedoen/ meekijken met deze opstelling. Zo leer en ervaar je in een ochtend hoe een familieopstelling werkt. Je gaat zeker met nieuwe inzichten naar huis. 

Heb je vragen of wil je overleggen of deze workshop bij je past? Stuur gerust een bericht via het contactformulier.

 

Praktische informatie

> Datum: Woensdag 11 maart 2020

Tijd: 9:30 – 12:00 uur

Locatie: Levensecht – Overgoo 1 Leidschendam (vlakbij Den Haag) 

Aantal deelnemers: minimaal drie en maximaal acht

Kosten: 40 euro excl. btw

 
Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor meer informatie:

Workshop
Kind van je vader

Workshop Dochter van je Moeder

 
Share This
X