Gezin in Balans

Workshop Gezin in balans

De relatie met je kind(eren). Je houdt onvoorstelbaar veel van ze. En toch loopt het soms niet helemaal soepel. Je kind lijkt zich niet prettig te voelen of gedraagt zich anders dan je had verwacht. Dit heeft impact op jullie gezin. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar krijgt er niet echt vat op. Wat is er toch aan de hand? Wat speelt er onbewust tussen jou en je kind, in jullie gezin of in de familie?
Deze workshop geeft je waardevolle inzichten in de onderliggende dynamieken en handvatten om ermee aan de slag te gaan We doen gezinsopstellingen en oefeningen om te onderzoeken wat er onder de oppervlakte gebeurt. Je voelt en ervaart daarmee wat er aan de hand is. We kijken onder andere naar de plek die jouw kind(eren) in jullie gezin heeft ingenomen. Is er balans in het systeem (gezin, familie) en kan deze worden hersteld?

De workshop bestaat uit twee avonden. We werken met de thema’s die door de deelnemers worden ingebracht. Na twee avonden hebben alle deelnemers een eigen gezinsopstelling gekregen. De data worden binnenkort bepaald. Wil je graag meedoen met deze workshop op twee avonden? Meld je dan nu vast aan!

 

Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor meer informatie:

 

Praktische informatie

> Datum: twee avonden najaar 2018

Tijd: 19:00 – 22:00 uur

Locatie: regio Den Haag

Aantal deelnemers: minimaal vier en maximaal zes

Kosten: 75 euro

Misschien vind je onderstaande workshops ook interessant. Klik op de workshops voor meer informatie:

 

Workshop
Kind van je vader

Workshop

Dochter van je moeder

 
Share This
X